Poveștile care inspiră

Andrei Voica, Craiova

  • Tu ce focus ai?

    De multe ori, la preluarea comenzii, clientul îmi răspunde „Ce vrei tu, chef!”, ceea ce pentru mine este un focus îndeplinit.
  • De ce este focus-ul tău important pentru tine?

    Focusul meu este important pentru că îmi dă posibilitatea să continuu, să fiu din ce în ce mai bun. Focusul meu este bucătăria, iar pentru mine bucătăria este ca un Ford de lux care trebuie reînnoit în fiecare an.
  • Ce faci ca să îți atingi acest focus ?

    Acum 12 ani am decis să las deoparte tot ce însemna familie pentru mine și să plec pe drumul meu. Aveam doar un trening și vreo 200 de euro în buzunar. Am riscat și am mers în Spania, însă cu un țel foarte clar: să devin cel mai bun, să mă întorc acasă victorios, să fiu respectat, iar acum vă pot spune că acest lucru s-a și întâmplat. După multă muncă și seriozitate, am câștigat în 2015 concursul Masterchef, iar acum conduc mai multe restaurant și bucătării. Pe lângă asta, dau posibilitatea multor oameni să învețe o meserie Mă implic direct și sunt prezent în toate activitățile de care mă ocup și de care sunt responsabil. Încerc de fiecare dată să învăț câte ceva, să progresez maereu. Ca atunci când am plecat de jos, când nu aveam niciun fel de sprijin, abandonat fiind de toată lumea, mai puțin de familie. Ca atunci când rătăceam prin parcurile din Madrid, având însă mereu în minte faptul că trebuie să am un singur focus: să devin cel mai bun!