Poveștile care inspiră

Bogdan Boeru, Bucuresti

  • Tu ce focus ai?

    Ca instructor de parașutism, focus-ul meu este să îmi duc pasiunea cât mai departe, să reușesc să arăt frumusețea acestui sport și să dovedesc că poate fi practicat, de fapt, de oricine își dorește să trăiască o astfel de experiență.
  • De ce este focus-ul tău important pentru tine?

    În primul rând pentru că este o împlinire personală. În cazul meu, asociația sportivă pe care am înființat-o s-a născut doar din pasiunea pentru acest sport și a devenit de succes din același motiv.
  • Ce faci ca să îți atingi acest focus ?

    Mă documentez temeinic, cer sfaturi și opinii, îmi ascult instinctele și sunt pregătit de fiecare dată să fac față provocărilor care apar la fiecare pas în dezvoltarea activității. Mă bucur să am alături de mine o echipă cu care împărtășesc entuziasmul și pasiunea pentru parașutism. De la o echipă formată din 6 persoane, acum se reunesc peste 40 de persoane responsabile de buna organizare a activității și a salturilor cu parașuta. Până acum, evenimentele organizate au adus la Clinceni pe cei mai buni parașutiști din lume. Au sărit cu noi peste 700 de parașutiști licențiați internațional, peste 9000 de oameni au sărit în tandem cu parașuta și peste 150 de studenți au venit și și-au luat licența de parașutism. An de an, am reușit să creștem comunitatea de parașutiști din România și să devenim una dintre cele mai mari din Sud-Estul Europei și care cuprinde mii de oameni cu o pasiune ce oferă oricui trăiri greu de egalat sau de explicat în cuvinte.