Poveștile care inspiră

Ciprian Lupu, Brasov

  • Tu ce focus ai?

    FOCUS-ul meu a fost acela de a deveni pilot de curse. Întotdeauna am fost pasionat de motorsport si câteodată, chiar si eu aveam îndoieli ca se va mai întâmpla vreodată lucrul acesta. A fost un vis îndeplinit!
  • De ce este focus-ul tău important pentru tine?

    Mă face mai ambițios, mai responsabil si să fiu un exemplu pentru ceilalți. Împreună cu colegii mei de la Fundația Motivation România, ii ajutăm pe cei care au fost afectați de o dizabilitate fizică "sa meargă mai departe".
  • Ce faci ca să îți atingi acest focus ?

    În anul 2002, în urma unui plonjon în apă am suferit o leziune modulară și am fost nevoit să folosesc un scaun rulant pentru a mă putea deplasa. În urmă cu un an de zile am început să fac primii pași pentru a îmi îndeplini visul de a fi pilot profesionist, iar cu sprijinul celor de la Napoca Rally Academy (care mă susțin si acum) am absolvit un curs de pilotaj sportiv si am obținut licenta de pilot profesionist. Iar între timp, mi-am construit propria mașină de curse cu care particip în Campionatul Național de Viteză în Coastă, fiind prima persoană cu dizabilități din România care face lucrul acesta. Nu exista "nu pot", trebuie sa încerci!