Poveștile care inspiră

Madalina Barbu , Bucuresti

  • Tu ce focus ai?

    Focusul meu este să cresc oameni prin programe de dezvoltare personală (training și teambuilding). Mă bucur mereu să cunosc oameni noi și să îi ajut sa privească partea plină a paharului și mai ales sa zâmbească!
  • De ce este focus-ul tău important pentru tine?

    Este o misiune pentru mine să îi ajut pe alții să învețe să se iubească pe ei înșiși, să își stabilească țeluri și să le îndeplinească. Mă bucur să văd oamenii care conștientizează că viața este un șir de experiențe și amintiri.
  • Ce faci ca să îți atingi acest focus ?

    Lucrez cu mine pentru a-i ajuta pe ceilalți. Am trecut printr-o serie de dificultăți într-o perioadă scurtă de timp. Iar în această perioada am învățat că ceea ce nu te omoară te face mai puternic. Iar singura mea armă era să învăț ceva din acele probleme (divorț, probleme grave de sănătate, accidentul mamei... toate într-un singur an). Ce am învățat? Am învățat că sunt o persoană puternică, un om care poate să se reinventeze și care poate să se schimbe pentru a-și atinge scopul, acela de a fi bucuroasă în fiecare zi. Încerc în fiecare zi să găsesc motive să zâmbesc, iar focusul meu mă ajută sa fac asta... mă ajută să ajung în fața oamenilor la programele de training și teambuilding, pentru a-i ajuta să zâmbească și să se bucure de fiecare moment.