Test Drive

Completează formularul de mai jos si alege una din cele 3 experiențe de test drive redefinite cu noul Ford FOCUS.

Alege experienţa care ţi se potriveşte:

Datele tale

Ești de acord ca Ford România S.A. să utilizeze informațiile completate de tine pentru a te contacta pe viitor, în scopuri de marketing?

Câmpurile marcate cu ( * ) sunt obligatorii.


Pentru a desfășura în condiții optime campania „Tu ce FOCUS ai?”, societatea Ford România SA, organizator („Ford”), alături de partenerii noștri, vom colecta câteva date cu caracter personal, care ne sunt absolut necesare în implementarea proiectului „Tu ce Focus ai?” în care participați alături de noi.

Înainte de completare acestui formular te rugăm să parcurgi și politica de confidențialitate.

Ce date avem nevoie de la dvs și pentru ce:

- Nume, prenume, e-mail, telefon – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea contacta în scopul programării la test drive cu noul Ford Focus, ca urmare a solicitării dvs înscrise în campania „Tu ce Focus ai?”;
- Număr de telefon / SMS / email – este posibil să vă contactăm prin SMS şi email în scopul trimiterii uni cod unic asociat fiecarei înscrieri noi la test drive. De asemenea am putea folosi acest cod pentru a confirma realizarea experienţei de test drive la dealerul ales de dvs pentru sau reconfirma participarea dvs în campanie sau pentru noutăți sau urgențe.

vezi mai multe